Extra-escolars

INFANTIL

  • English for Infants 

Aprendrem anglès mitjançant un nou curs anomenat Splash el qual ens convida a embarcar-nos en una aventura amb en Franky, una granota molt divertida, i els seus amics. La base daquesta metodologia són les històries imaginatives que combinen perfectament la vida real amb la fantasia i proporcionen un aprenentatge totalment integrat que permet als infants aprendre anglès duna forma inconscient i divertida. La quantitat i la qualitat dels recursos, tant tradicionals com digitals, ens permeten cobrir les necessitats dels infants davui que creixen de la mà de les noves tecnologies.

 

PRIMÀRIA

Kids Box

Curs d´anglès basat en la mateixa metodologia i objectius que els cursos que es duen a terme a

l´acadèmia. Es treballarà per tal que l´alumne/a pugui desenvolupar les 5 habilitats: grammar/vocabulary, reading, writing, speaking i listening. El curs es dividirà en tres trimestres i els alumnes realitzaran un examen al final de cada trimestre per avaluar com s´han assolit els objectius.

 

Fun English 

Curs pensat per a alumnes de 1r Cicle de primària basat en la metodologia de project work. L´elaboració de diferents projectes al llarg del curs ens permetrà combinar l´aprenentatge de diferents estructures gramaticals i vocabulari amb manualitats i activitats d´expressió i comprensió oral i escrita.

 

More English 

Curs destinat a aquells alumnes de 2n Cicle de primària que vulguin reforçar i/o ampliar els seus coneixements d´anglès. És un curs personalitzat que ens permetrà treballar a nivell individual els objectius de cada alumne/a mitjançant activitats gramaticals, de comprensió escrita i oral.

 

Listening and speaking 

Curs destinat a aquells alumnes que vulguin desenvolupar la comprensió i l´expressió oral. El mètode

d´aprenentatge Kids Box es basa en un treball global que potencia aquestes habilitats mentre que les estructures gramaticals i el vocabulari es treballen implícitament.