IINFORMACIÓ

Informació Cursos 2022-2023

 

Qui som

Qui som

L’aula 9 és una acadèmia d’idiomes dedicada a l’ensenyament de l’anglès des de fa més de 15 anys. La llarga experiència en el món dels idiomes acumulada al llarg dels anys, ens ha permès desenvolupar un programa de formació modern, exigent i flexible, adaptat a les necessitats individuals de cada alumne/a.    

m

Objectius

El nostre principal objectiu és el d’oferir un servei de qualitat a l’alumne/a, per tal que aconsegueixi les seves fites acadèmiques, personals o professionals i pugui així afrontar els seus reptes de futur amb les millors garanties. Amb aquesta finalitat, utilitzem una metodologia dinàmica i molt pràctica, professionals  qualificats i amb molta experiència i recursos didàctics adients.

m

Cambridge exams

Preparació per exàmens oficials de la Universitat de Cambridge. L’altíssim percentatge d’alumnes del nostre centre que han superat satisfactòriament els exàmens  de la prestigiosa Universitat de Cambridge són la nostra màxima garantia de qualitat docent. Estem orgulloses de ser Cambridge learning Partners.

m

Les nostres instal.lacions

 Disposem d’unes instal·lacions modernes equipades amb mitjans audiovisuals.

m

Atenció individualitzada

Contacta amb nosaltres i t’oferirem un curs a la teva mida.